Class Schedule  

 

 

AHS 2014/2015

 

REGULAR BELL SCHEDULE  #1

 

Start Time

End Time

Period

Minutes

Morning

8:15

Release

8:35

 9:20

1st period

 45 min. of instruction

9:25

10:10

2nd period

 45 min. of instruction

10:15

11:00

3rd period

 45 min. of instruction

11:05

11:50

4th period

 45 min. of instruction

11:55

1:10

5th period

 55 min. of instruction

11:50

12:10

     A Lunch

 20 minutes

12:10

12:30

     B Lunch

 20 minutes

12:30

12:50

     C Lunch

 20 minutes

12:50

1:10

     D Lunch

 20 minutes

1:15

2:00

6th period

 45 min. of instruction

2:05

2:50

7th period

 45 min. of instruction

2:55

3:40

8th period

 45 min. of instruction

 

 

ADVISEMENT BELL SCHEDULE #2 (short advisement after 2nd)

 

Start Time

End Time

Period

Minutes

Morning

8:15

Release

8:29    Warning Bell

8:35

9:20

1st period

45 min. of instruction

9:25

10:05

2nd period

40 min. of instruction

10:10

10:20

Advisement

10 minutes

10:25

11:05

3rd period

40 min. of instruction

11:10

11:50

4th period

40 min. of instruction

11:55

1:10

5th period

55 min. of instruction

11:50

12:10

     A Lunch

20 minutes

12:10

12:30

     B Lunch

20 minutes

12:30

12:50

     C Lunch

20 minutes

12:50

1:10

     D Lunch

20 minutes

1:15

2:00

6th period

45 min. of instruction

2:05

2:50

7th period

45 min. of instruction

2:55

3:40

8th period

45 min. of instruction

 

  

AM ACTIVITY BELL SCHEDULE #3 (long advisement after 2nd)

 

Start Time

End Time

Period

Minutes

Morning

8:15

Release to class

8:35

9:15

1st Period

40 min. of instruction

9:20

10:00

2nd period

40 min. of instruction

10:05

10:45

  Activity

40 min. of activity

10:50

11:30

3rd period

40 min. of instruction

11:35

12:15

4th period

40 min. of instruction

12:20

1:27

5th period

47 min. of instruction

12:15

12:33

     A Lunch

18 minutes

12:33

12:51

     B Lunch

18 minutes

12:51

1:09

     C Lunch

18 minutes

1:09

1:27

     D Lunch

18 minutes

1:32

2:10

6th period

38 minutes of instruction

2:15

2:55

7th period

40 minutes of instruction

3:00

3:40

8th period

40 minutes of instruction

 

 

PM ACTIVITY BELL SCHEDULE #4

 

Start Time

End Time

Period

Minutes

Morning

8:15

Release to class

8:35

9:15

1st Period

40 min. of instruction

9:20

10:00

2nd period

40 min. of instruction

10:05

10:45

3rd period

40 min. of instruction

10:50

11:30

4th Period

40 min. of instruction

11:35

12:42

5th period

47 min. of instruction

11:30

11:48

     A Lunch

18 minutes

11:48

12:06

     B Lunch

18 minutes

12:06

12:24

     C Lunch

18 minutes

12:24

12:42

     D Lunch

18 minutes

12:47

1:25

6th period

38 min. of instruction

1:30

2:10

7th period

40 min. of instruction

2:15

2:55

8th period

40 min. of instruction

3:00

3:40

  Activity

40 min. of activity

 

 

 

ODD/EVEN BLOCK WITH AM ADVISEMENT #5

 

8:35

8:50

Advisement

15 min.  advisement

8:55

10:30

1st/2nd period

95 min. of instruction

10:35

12:10

3rd/4th period

95 min. of instruction

12:15

2:00

5th/6th period

93 min. of instruction

12:10

12:35

     A Lunch

25 minutes

12:39

1:04

     B Lunch

25 minutes

1:08

1:33

     C Lunch

25 minutes

1:37

2:00

     D Lunch

23 minutes

2:05

3:40

7th/8th period

95 min. of instruction

 

 

 

ODD/EVEN BLOCK #6

 

8:35

10:11

1st/2nd period

96 mins of instruction

10:17

11:51

3rd/4th period

94 mins of instruction

11:57

2:00

5th/6th period

96 mins of instruction

11:57

12:24

     A Lunch

27 min lunch

12:29

12:56

     B Lunch

27 min lunch

1:01

1:28

     C Lunch

27 min lunch

1:33

2:00

     D Lunch

27 min lunch

2:06

3:40

7th/8th period

94 mins of instruction

 

 

 

We will have moment of silence and pledge at 8:35.  Announcements will be emailed to teachers.  They will read announcements at the beginning of lunch.  Mini-announcements will be made at 3:38.